maandag 5 november 2012

Musing Mondays #7


Musing Mondays is een wekelijks terugkerend thema, gehost door MizB op Should Be Reading. Elke week krijgen we een boekgerelateerde vraag, die we zo eerlijk mogelijk zullen beantwoorden. 

What is the most recent book you purchased, or brought home from the local library? What made you pick it? Have you started reading it, right away, or will you wait for a bit?

Het laatste boek dat ik gekocht heb, was Born at Midnight door C.C. Hunter. Dit boek sprak me vooral aan door de kaft en de flaptekst. Ik ben erg benieuwd naar dit boek, maar ben er nog niet aan toegekomen om het te lezen. Er ligt nog een stapel andere boeken op mij te wachten die ik heel graag eerst wil lezen. Ik heb net Divergent door Veronica Roth voor de tweede keer gelezen en moet deze nog beoordelen en daarna wil ik graag beginnen aan Crewel door Gennifer Albin OF Deity door Jennifer L. Armentrout. Misschien kunnen jullie mij helpen met de keuze tussen deze twee boeken?

Photobucket

4 opmerkingen:

 1. Ik zou kiezen voor Crewel, want ik heb daar al veel goede reviews over gelezen en het lijkt me een mooi boek :) Ik heb nog nooit een boek gelezen van Jennifer L. Armentrout.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik denk dat ik die eerst ga lezen. Deity duurt sowieso nog een paar dagen voordat hij binnenkomt. De boeken van Jennifer L. Armentrout zijn wel echt een aanrader. Mocht je er tijd voor hebben, lees dan een keer Obsidian van haar. Echt heel leuk:D

   Verwijderen
 2. Born at Midnight is echt heel leuk! Ik heb het een paar weken geleden gelezen. Ik wil heel graag deel twee bestellen, maar ik moet eerst een behoorlijke inhaalslag maken met alle boeken die ik nog heb!
  Ik heb zowel Crewel als Deity niet gelezen en ik heb over beide boeken veel goede dingen gehoord. Persoonlijk zou ik voor Deity gaan!

  Veel leesplezier!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deity is nog niet binnen en kan nog een paar dagen duren, dus ik ga eerst met Crewel beginnen. Ben wel echt heel erg benieuwd naar Deity! Ik heb de vorige delen gelezen en ik kan echt niet wachten tot hij binnen is! Zoveel leuke boeken, maar zo weinig tijd nu met verslagen maken enzo.

   Vraag deel twee anders voor sinterklaas of kerst;)

   Verwijderen

Reacties vinden wij erg leuk! We proberen er dan ook altijd op te reageren.