Over ons

Over de Blog

Wij, Emma en Anoeska kennen elkaar van de opleiding SPH in Rotterdam. We zijn beide gek op het lezen van boeken en in juli 2012 hebben wij besloten om een boekenblog op te richten voor Nederlandse boekenlezers die van Engelse en Nederlandse young adult- en volwassenenliteratuur houden.

Over Anoeska

Hallo allemaal!
Mijn naam is Anoeska en ik ben 22 jaar oud. Op het moment ben ik bezig met mijn laatste studiejaar aan de opleiding Media en Entertainment Management. 

Van kinds af aan lees ik al veel, maar mijn liefde voor Engelse boeken is begonnen bij de Harry Potter reeks. Ik houd vooral van young adult boeken over dystopie, mythologie, urban fantasy, paranormale krachten en vampiers. Door boeken te recenseren hoop ik mijn liefde voor boeken over te kunnen brengen op andere lezers.
Over Emma


Hallo allemaal!
Mijn naam is Emma en ik ben 22 jaar oud. Ik heb begin 2012 mijn diploma HBO SPH behaald. Ik doe invalwerk in de gehandicaptenzorg en ga volgend jaar beginnen met een vaste baan. Ik woon in Oud-Beijerland en ben bezig met een huisje zoeken in Rotterdam en mijn rijbewijs!

Ook mijn liefde voor boeken was al aanwezig op jonge leeftijd, ik las vooral fantasy boeken voor kinderen. Heksen, draken en kinderen met gekke krachten vond ik echt super leuk. Later ben ik overgegaan op de Engelse boeken, omdat je dan veel meer keus hebt! Ik lees vooral boeken in het paranormale en bovennatuurlijke, dystopia, zombie en science fiction en chick lit, hierin wissel ik lekker af. Ik lees volwassenen en young adult boeken, het ligt aan mij bui waar ik zin in heb.

Ik hoop met deze blog te kunnen delen wat ik leuk vind en anderen hier enthousiast voor te maken. Ik vind het heerlijk om nieuwe boeken te zoeken en op de hoogte te blijven van alle nieuwe bewegingen in de boekenwereld.