dinsdag 9 oktober 2012

Volg en win!

Omdat we 20 trouwe volgers hebben en onze blog nu al iets meer dan 2 maanden bestaat, hebben we besloten dat het tijd is voor een wedstrijd! De prijs: een boek natuurlijk. We willen jullie bedanken voor de tijd die jullie in onze blog steken (we kunnen zien dat je meeleest! ;)). Ook hebben we een hoop stille volgers die we ook enorm dankbaar zijn. We vinden het super leuk om te doen en zijn blij om te merken dat mensen enthousiast zijn!

Maar goed! De wedstrijd! Er zal
1 winnaar zijn...

Spelregels:

1. Om mee te kunnen doen moet je 13 jaar of ouder zijn.
2. Om mee te kunnen doen moet de Bookdepository verzenden naar jou land.
3. Je moet Boekenzee volgen met Google Friends Connect   ***De rechter zijbalk heeft een kopje: Neem deel aan deze site/Join this site. Klik daarop en volg de stappen***
4. Succes!

Hoe werkt het?

Om kans te maken vul je de Rafflecopter in. Met de Rafflecopter kun je 8 keer je naam in de grote hoed krijgen. Wanneer je elke dag ook nog tweet over de wedstrijd, worden dit er steeds meer. Dat betekend meer kansen dus!
Op zondag 28 oktober eindigt deze wedstrijd. Wij benaderen de winnaar binnen 48 uur, krijgen wij binnen 24 uur geen reactie gaat de prijs naar iemand anders. We zullen zorgvuldig om gaan met je gegevens.
Wanneer wij merken dat je niet hebt voldaan aan de eisen vervalt je deelname. 

a Rafflecopter giveaway
 
Maar het belangrijkste, de prijzen. Wanneer je wint mag je 1 van de onderstaande boeken uitkiezen! Wanneer je op de plaatjes klikt, kom je op Goodreads terecht. Daar kun je lezen waar het boek over gaat.
 
De keuzes:

Veel succes en hopelijk kunnen we je binnenkort blij maken met een boek!


7 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met de 20 volgers en dat jullie twee maanden bestaan! Ik zou zeker voor Eve and Adam gaan. Het lijkt me zo'n gaaf boek!
  Gave giveaway :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil zeker Eve and Adam nog een keer lezen, dus ik zou dan ook dat boek kiezen :) Leuke actie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha grappig dat jullie beide Eve and Adam willen! Ik krijg die hopelijk binnenkort zelf op de deurmat, dus ga hem dan ook meteen lezen! Jij hebt hem al gelezen, Kim? Een ARC?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf jullie eerste giveaway! Ik zou voor Croak kiezen als ik zou winnen, heb al goede dingen gehoord over dit boek en het klinkt interessant.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vette keus Lolita! Hij is serieus zo mooi he, het boek glanst. Echt zilver! .. echt serieus vet.

   Verwijderen

Reacties vinden wij erg leuk! We proberen er dan ook altijd op te reageren.