maandag 22 oktober 2012

Musing Mondays #6Musing Mondays is een wekelijks terugkerend thema, gehost door MizB op Should Be Reading. Elke week krijgen we een boekgerelateerde vraag, die we zo eerlijk mogelijk zullen beantwoorden. 

De vraag van deze week is: Do you ever get crushes on fictional characters? Name one (or a few), and tell what you liked…

Natuurlijk heb ik soms een crush op een karakter uit een boek. De mannen zijn vaak zo geschreven dat je bijna wel verliefd op ze moet worden! Hier is een top 3 van mannen die mijn hart gestolen hebben:

1. Barrons (Fever serie - Karen Marie Moning)
Tsja, mysterieus en eigenlijk helemaal niet zo aardig. Maaaar, wanneer hij dan iets liefs doet is het ook meteen helemaal geweldig. Barrons is zo fout, maar zo knap.

2. Jack (Het Bloedrode Spoor - Dust Lands #1 - Moira Young)
Hij en Saba botsen erg veel in het begin. En hoewel hij haar beschermt laat hij haar ook haar eigen ding doen. Hij is de bad boy met het gouden hartje, perfect dus!

3. De mannen van Zeven Wateren (Zeven Wateren serie - Juliet Marillier)
Hoe kan ik kiezen? Alle mannen van Zeven Wateren hebben een geheel eigen persoonlijkheid. Maar al deze mannen zijn allemaal even geweldig en boeiend beschreven. Ik kan niet kiezen dus! Gelukkig hoeft dat ook helemaal niet met boek-vriendjes.

Van welke boek-mannen gaat jou hart sneller kloppen?  

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties vinden wij erg leuk! We proberen er dan ook altijd op te reageren.