woensdag 26 september 2012

Waiting on Wednesday #5 - Seeking Crystal


Waiting on Wednesday is een wekelijks terugkerend thema, wat gehost wordt door Jill op  Breaking the Spine. Elke week bespreken we een nog niet gepubliceerd boek waar we erg naar uitkijken!
Seeking Crystal (Benedict, #3)
Titel: Seeking Crystal
Genre: Young Adult, Romantisch, Paranormaal, Bovennatuurlijk
Publicatie datum: 4 oktober - Oxford University Press
Taal: Engels (zal vertaald worden in het Nederlands)

Samenvatting van Goodreads:

Sparks will fly . . . Passion will ignite . . .

Crystal Brook has always been the dud Savant in her family; paranormal powers just aren't her thing. Dropping out of school with a clutch of 'E' grades and no future, she lives in the shadow of her high-flying sister Diamond. On a trip to Denver, a chance encounter with the dashing Benedict brothers leaves Diamond head over heels in love and engaged to be married. Crystal, on the other hand, is unimpressed by their charms . . . in fact no boy can annoy her as much as Xav Benedict! 

Back in Venice, their families assemble for Diamond's wedding and a powerful enemy seizes the opportunity to attack. Crystal and Xav must join forces to save their loved-ones, unlocking a secret that, until now, has lain deeply buried . . .


Wat een heerlijke romantische boeken zijn dit toch. Seeking Crystal is het derde deel in de Benedict serie In deze boeken gaat het steeds om een andere Benedict broer, die zijn soulmate vindt en waarin hun liefde getest wordt. De gebroeders Benedict zijn namelijk niet helemaal normaal, er is iets vreemds aan hun hele gezin. 
Hoewel ik het concept 'soulmate' meestal best wel lame vind, kon ik het in deze boeken goed hebben. Er is goed uitgelegd wat het precies inhoudt, wat het betekend en wanneer het voorkomt. Ook is het niet zo dat ze meteen van elkaar houden en alles voor elkaar doen, de hoofdpersonen voelen de band maar blijven nog wel 'normaal' doen en stribbelen vaak een beetje tegen.
Dit zijn van die boeken die je de hele tijd met een grijns zit te lezen.


De  boek is onder andere al te bestellen bij:
Een Nederlandse versie is er nog niet. Die komt in het voorjaar 2013 uit als 'Soulmates: het verhaal van Crystal'. De eerste twee delen zijn al een tijdje te vinden in de (web)winkels.


8 opmerkingen:

 1. This sounds great. Thanks for sharing.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sounds really good. Great pick.

  Jenea @ Books Live Forever
  http://booksliveforever.com/?p=4411

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, this sounds amazing. Maybe something I would love! Great pick and thanks for sharing!
  Come check out my WOW post.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb nog nooit van deze boeken gehoord, maar ze zien er wel goed uit, dus ik ga ze zeker bekijken op Goodreads :D

  My WoW.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey! Ik vind ze echt super vet :) Ze zijn romantisch en actie.. en de broers zijn echt sexxxxy ;)

   Verwijderen
 5. Ik heb dit boek al gelezen (voordeel van een stage in het boekenvak!) en het is GE-WEL-DIG. Nog leuker dan de eerste twee! Goede keuze :).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. :O

   Ik ben jaloers hahahahahaha. Ik vond de tweede iiietsjes minder dan de eerste (maar wel vettere wereld) en kan echt niet wachten om de derde te lezen.. Ik ben jalooooooers

   Verwijderen

Reacties vinden wij erg leuk! We proberen er dan ook altijd op te reageren.