maandag 17 december 2012

Musing Mondays #13


Musing Mondays is een wekelijks terugkerend thema, gehost door MizB op Should Be Reading. Elke week krijgen we een boekgerelateerde vraag, die we zo eerlijk mogelijk zullen beantwoorden. 

Is there a particular book that is your nemesis–the book you’re determined to one day finish?

Extremely Loud & Incredibly CloseEr zijn maar weinig boeken die ik wegleg en uiteindelijk niet uitlees. Ik had het een tijdje met Starcrossed van Josephine Angelini, omdat het eerste hoofdstuk me totaal niet greep. Een maand later las ik het alsnog in een dag uit en bleek het een fantastisch boek te zijn. 

Verder heb ik de eerste hoofdstukken van Extremely Loud & Incredibly Close van Jonathan Safran Foer gelezen, maar het verhaal en de hoofdpersoon deden weinig met me. Het boek staat nog steeds in mijn kast en ik wil het graag toch nog een keer helemaal uit lezen. Vooral omdat de meeste mensen die het gelezen hebben, het wel helemaal geweldig vonden.

Heb jij een boek dat je op het moment even weggelegd hebt, maar ooit nog wel uit wilt lezen?

Photobucket

4 opmerkingen:

 1. Boeken waar ik echt niet doorheen kom omdat ik ze niet leuk gaan bij mij echt de vuilnisbak in.
  Knap dat je toch voelt dat je die boeken een keer moet lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan geen boeken weggooien, ook al is mijn boekenkast nog zo vol. Het stomme is dat mijn vriend Extremely Loud & Incredibly Close ook al in zijn kast had staan voordat ik het boek kocht.

   Verwijderen
 2. Ik heb Extremely Loud nog nooit gelezen. Mijn vriend wel, die vond het wel aardig volgens mij! Ik heb ook wel eens dat ik begin in een boek en er helemaal niet inkom en het dus weer wegleg en het vervolgens binnen no time uitlees! Altijd leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, soms ligt het ook gewoon aan het moment dat je het boek leest. Als je nog heel veel boeken hebt liggen en er valt er eentje tegen, dan leg je hem ook sneller weg om een ander boek te pakken.

   Verwijderen

Reacties vinden wij erg leuk! We proberen er dan ook altijd op te reageren.