maandag 3 december 2012

Musing Mondays #11


Musing Mondays is een wekelijks terugkerend thema, gehost door MizB op Should Be Reading. Elke week krijgen we een boekgerelateerde vraag, die we zo eerlijk mogelijk zullen beantwoorden. 

How do you organize/store your books? Do you go through them often? Or do you pretty much just shelve them and then leave them alone until you need them??

Meestal organiseer ik mijn boeken alleen wanneer ik net verhuisd ben. Zo had ik eerst een plank met al mijn Nederlandse boeken en aparte planken voor mijn Engelse boeken, waarbij de bovenste plank mijn vampierenboeken bevat. Mijn kast is helaas wat te klein aan het worden, dus nu komen mijn boeken steeds meer door elkaar te staan. Ik probeer wel om boeken van dezelfde schrijver bij elkaar te zetten. Al ik klaar ben met mijn studie, kunnen mijn studieboeken naar een andere plek en heb ik weer een keertje tijd om alles netjes te zetten. Het liefst zou ik al mijn boeken op genre willen hebben staan. Het is ook mede dankzij mijn geringe kastruimte dat ik een e-reader aan heb geschaft.

Hoe organiseer jij je boeken? Staat alles door elkaar, of heb je een systeem?

Photobucket

3 opmerkingen:

 1. Ik heb mijn kast ook ingeruimd toen ik net verhuisd was en nu is het nogal een rommeltje met allemaal genres door elkaar en er liggen ook allemaal boeken bovenop, omdat ik veel te veel boeken blijf kopen!

  -- Helene's World of Books --

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Precies, dat heb ik dus ook. Het maakt niet uit dat ik een e-reader heb, want ik blijf veel gebonden boeken kopen. Die ik zelfs bovenop niet meer kwijt kan haha.

   Verwijderen

Reacties vinden wij erg leuk! We proberen er dan ook altijd op te reageren.